Etos Bruisletters Sint 2020 - Fruit Punch

Etos Bruisletters Sint 2020 - Fruit Punch

1 stuk, bruistablet1 stukbruistablet

€ 3,49

Productomschrijving

Etos Bad Bruisletter Citrus Swirl geeft je bad een verrukkelijke sensatie tijdens het badritueel. Met de heerlijke, frisse geur van bosvruchten, bessen, patchouli en musk. 

Gebruiksadvies

Laat de bruisletter rustig in warm badwater glijden, zodat deze langzaam kan oplossen. Om uitglijden te voorkomen na gebruik het bad goed naspoelen. 

Ingrediënten

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Carbonate, Parfum, Alcohol Denat., Aqua, PVP, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, CI 42090, CI 45100, CI 19140, CI 16255, Sodium Chloride, Sodium Sulfate. 

Meer over Etos Bad Bruisletters

De feestdagen zijn in aantocht! Die dagen staan weer in het teken van gezelligheid, saamhorigheid maar ook van lieve cadeautjes voor je grote liefde, je kinderen, familie en vrienden. En wat is er leuker dan een origineel cadeautje te scoren zoals bijvoorbeeld deze Etos Bad Bruisletters. Naast dat ze prachtig zijn om te zien, ruiken ze heerlijk en wil je meteen het bad in plonsen. Een echte bad- en relax sensatie, verkrijgbaar in 3 verschillende varianten.

Citrus Swirl

Gold Dust

Rose Petals

Etos badbruisletters zijn geweldig om te geven en heel fijn om te krijgen!

shopping shopping